cateran#36
A fizikai kontaktust tulmisztifikalod...tkeppen kijelented,hogy a videochaten valo beszelgetes sokkal rosszabb,mint az elo...pedig hat..nem...
" Ami meg a kábszeres dolgot illeti, teljes akaraterő hiány meg gyengeség. A kurva nagy világfájdalomban meg önsajnálatban biztos, hogy ez az egyetlen kiút. Ők már csak tudják. Meg akik ebből meggazdagodnak."
Fail...tudod hany gazdag emberke drogozik? Ohh sok...es nem azert, mert olyan szarul ereznek magukat,sot...(a fuvezes pl nemzeti sport angliaban..de biztos azert csinaljak,mert olyan keseruen neznek a vilagba..jah)
Gyerekkoromban sokat bujocskaztam es "7 faztam" baratokkal..de azert nem fogom ezt meselgetni az unokaknak,hogy milyen majer dolog volt fara elbujni..
" Eltelik az idő, játszol a haverokkal, vagy magad, jelen esetben ez mindegy. Fizetsz is ezért ha nem tört szerveren játszol, mert megteheted. De majd úgy 5 év távlatából mire fogsz emlékezni? Hogy hű de jó volt goblinokat irtani partyban? Vagy, hogy találtál egy szuper kardot? Vagy semmire? Vagy majd ezt fogod mesélni a térdeden ülő unokádnak, hogy mi volt az a wow? Ez valódi élmény?"
Nem erted..csak azt latod ami a szemed elott van..a WoW mint szamitogepes jatek kozepszar...vannak jo es rengeteg rossz resze...ami a lenyeg: Ez 1 "facebook" jatek kore epitve....rengeteg emberkevel ismerkedtem meg (volt akikkel szemelyesen is talalkoztam anno) amerikaival,angolal,sveddel,magyarral...
Sok negativ hatast is tapasztaltam es sok pozitovat is (eletek es kapcsolatok mentek tonkre,de lattam mar itt szuletett szerelmet,ami hazassagba torkollott (hogy ez jo vagy sem..hmm,masik tema:D))