• Elk Hunt
    Hát "Ja es vki lent kerdezte,hogy talan a kabitoszerezes szorakozasi forma? Miert szerinted mi,te kis E.T.? Munka? Te se ezen a bolygon eltel az elmult 30 evben..."

Sajnálom, hogy így gondolod. Mit tehetnék, hogy változtassak ezen?

Talán elmondom a meglátásomat...

A félre értések elkerülése érdekében nem áll szándékomban b***gatni a wow playákat, meg van nekik is a bajuk, azzal hogy wow-oznak. Nekem is megvan a hobbim, és mondjuk örülnék ha csak havonta annyi lenne mint a wow...
    Mindenki arra áldozza az idejét amire akarja. Senkinek semmi köze hozzá. Nekem nem is ezzel van a "bajom", bár ez nem is baj...

Eltelik az idő, játszol a haverokkal, vagy magad, jelen esetben ez mindegy. Fizetsz is ezért ha nem tört szerveren játszol, mert megteheted. De majd úgy 5 év távlatából mire fogsz emlékezni? Hogy hű de jó volt goblinokat irtani partyban? Vagy, hogy találtál egy szuper kardot? Vagy semmire? Vagy majd ezt fogod mesélni a térdeden ülő unokádnak, hogy mi volt az a wow? Ez valódi élmény?

Hidd el sokat játszottam én is, és néha úgy érzem, hogy olyan dolgokra b***tam el az időmet amire nem kellett volna, hanem jobban is felhasználhattam volna.
    Úgy gondolom, hogy a társas kapcsolatok, pl. elmenni haverokkal ide-oda stb. ezerszer többet érnek, mint amit ezek játékok illúziói adnak.

Nos így értetem a "kézzel fogható" dolgot.

Ami meg a kábszeres dolgot illeti, teljes akaraterő hiány meg gyengeség. A kurva nagy világfájdalomban meg önsajnálatban biztos, hogy ez az egyetlen kiút. Ők már csak tudják. Meg akik ebből meggazdagodnak.