• strogg
    narumon
    Én teszteltem egyet,sajnos nem olyan. Sikerült egy kocka halmaznak metro ui nevet adni, ami témázhatatlanul puritán, de legalább belassul idővel :D A telefonon tartott adatok között már 150 kontaktnál levszted a fonalat, és pillanat alatt leyz ennyi, mert felolvass a SIM -ről is, letölti gmail-ről,facbook-ról, stb...
    A multitask még nem tökéletes, és ha kinőtted a teló memóriáját (ami a 8-16GB-os modelleknél nem lehetetlen) akkor vagy bővitesz kártyával (ha ugyan lehet), vagy ah éppen a kártyát nőtted ki, akor rászivtál, ugynis nem sima másolás a kártya tartlama egy másikra. Kicsit xbox-os módont teljesen magáévá teszi a kártyádat, amit ha kiveszel, trükközni kell az adatokért. Ami oda tempelt, azt beszivtad...
    A böngészés nem élmény, mert egy acid teszten nem felel meg, a html5, és silverlight támogatás mlég csak most érkezik, a készülékek még ezt sem tudják. A flash-t felejtsd el, ami azért szép, mert a fél net használja, a wp7 nem tudja. A virt. bill alap, gépelni jól lehet rajta, de nem jobb mint mondjuk egy androidos teló. Komolyan mondom, a glowfish winmo 6.5-el felüdülés volt utánna. Legalább letisztultan jelnt meg ak ontakt lista, és tudom melyik adat hová tartozik, és miért. És zsákutcának tartom. Persze majd a pic dönti el.
    Ennyi pénzért egy iylen wp7-es teló most még pénzkidobás. Talán 1 év múlva kiforrja magát. Addig felejtős, és ez jótanács.