• Darth Sith
    "Jó csúnya telók. Ezek ergonómiáról nem hallotak? Mik ezek a hatalmas ikonok? Borzalmasan néz ki. Ez az android és a IOS mellett labdába se rughat"
    Miről beszélsz? Az iOs "dizájnja" kimerül abban, hogy ki lehet rakni végtelen mennyiségü lekerekített enyhén árnyékolt ikont, a programok meg szabványra ugyanúgy néznek ki. Míg itt az egész felület teljesen elüt tőle, rendesen grafikailag ki van találva, megvan tervezve, össze van rakva, nézz csak meg pár al menüt mennyire jól néz ki.
    Továbbá az a sok nagy "ikon" nem ikon, hanem live widget amely folyamatosan frissül. Ha bármit el akarok érni nem kell 5 gombot megnyomnom, külön programokat elindítgatni, hanem egyből látom az aktuális státuszt és max 1 klikkel már ott is van előttem minden.
    Szerintem becsülendő, hogy nem koppintották az iOs-t, hanem mertek újat alkotni és abszolút újragondolni ezeket a felületeket, és szerintem nagyon jól sikerült. Persze bőven van még hova fejlődni, ez nem kérdéses. De hogy jobban ki van találva és szebb mint eddig kb bármelyik felület, az tuti.