• NEXUS6
    #736
    "Ha te valami mást értesz "felső szekció" alatt, akkor el kell magyaráznod."

    "Azért a nagy filózásunk közepette egyrészt vegyük figyelembe, hogy maga az épület gyakorlatilag 3 felhőkarcoló egymásra helyezésével jött létre. 3 jól elkülönülő szekcióból áll. Ezek önállóan működnek amúgy, és valamilyen szinten szerkezetileg is egy egységet képeznek.

    Az egyik videóból a déli toronyról azonban látszik, hogy először a nagy antenna kezd süllyedni és az épület legteteje. Ez valszeg egyértelműen a mag összeomlását jelzi. Azonban más videókon meg látszik, hogy az összeomlás után, a mag elemei még néhány másodpercig álltak.
    A megoldás: szerintem elég a felső szekció magjának oszlopait meggyengíteni, és nem kell az egész épületet aláaknázni. Ez magyarázatot ad a két video ellentmondásaira. A felső szekció magja összeomlik gyakorlatilag az emeletek egyszerre elkezdenek zuhanni az épület alacsonyabb részére, Ez azonban már megállíthatatlan."


    "Tehát ha mindenki csak elfelé fut az épülettől és nem befelé, és feltesszük, hogy az épületben rekedt maradék éppúgy kijut, mint ahogy történt (a tűzoltók csak néhány esetben segítettek ténylegesen), úgy négy-ötszázzal kevesebben halnak meg."
    Ez meg hogy jött ki? Ha minden civilt megmentenek és csak unatkozó, a farkukkal játszó tűzoltók, meg rendőrök meg egyéb emberkék maradnak benn akkor a végleges statisztika szerint nem ötszázzal kevesebb, hanem összesen annyian halnak meg, kb 110 irodakukac a becsapódáskor, 350 tűzoltó, a többi meg egyéb rendőr, póstás vasutas.

    Boldog Karácsont!