petabyte#133
@opeca: élvezettel olvastam végig amiket írtál és külön thx a terjedelmességért!
Természetesen vitát nyitnék egy-két részt kiemelve, ha nem bánod.
Elsőként ezt a részt emelném ki (a #131-ből):
"Amikor megnéztem az fbről szóló filmet akkor is majdnem elhánytam magamat amikor az a kurva odasúgja annak a fasznak, hogy "fészbúkolj rám". Mintha valami eszméletlen találmány lenne és valami döbbenetes élmény lenne, pedig tényleg semmi, alapjaiban egy közösségi portál a sok közül."
-a hányinger nálam inkább a Twilight-nál ragad el, mert egy olyan film lett agyonhypeolva amihez képest egy Uwe Boll produkció is élvezhetőbb (és objektív maradtam). Az, hogy "facebook me" pedig szerintem helyénvaló, mert a cucc akkoriban nagyon újnak számított, menőnek is ill. ez a leglényegretörőbb kifejezése annak, hogy 'keress rám a facebook-on' szerintem. Amikor nem voltak közösségi oldalak, akkor az emberek azt mondhatták, hogy "email me" vagy "cell-me" -ilyesmik; ám azt is megértem, ha szerinted ez szőrszálhasogatás a részemről...
Szintúgy a #131-ből kiemelnék mégegy részt, mert amit a szájfón júzerekről írtál az szerintem nem más, mint pejoratív általánosítás. Nem mindenki azért veszi meg, hogy rajkózzon vele. Oké, hogy lehet vele menőzni, mert rohadt drága, de aki csak emiatt veszi meg, az kitérdekel? -egy több mint 2kilós telefonnal szemben az embernek már komoly elvárásai vannak.
Sosem voltam apple-fan, de windows-imádó sem viszont kezdem érteni, mitől nem rohad az alma.
Amikor applés cuccot vesz az ember, nem csak egy device-t vesz, hanem minőséget, szolgátatást és megbízgatóságot. Tapasztalat: használtan vásárolt 2nd gen. iPod Touch, már több két éve megvan és soha semmi kínja nem volt. A füles az korhadt oké, de a készülék még mindíg virul. Hol és melyik mp3 bír ki két évet sírás nélkül? -mindamellett, melyikkel lehet még netes szolgáltatásokat intézni (safara,youtube,email) + app store stb. Jójó, reklámozok mint a gép mi? -pedig csak azért újjongok, mert végre valami, amivel a magas ár mellett nem lettem átbaszva!
Volt alkalmam tesztelni egy iPad-et is 3 héten keresztül és rengeteg jó tapasztalatom van azzal is. Az más dolog, hogy itthon szemét rohadék pofátlan módon magas árat kérnek el érte, de ha kinti árhoz igazítunk akkor már korrekt (és úgyérzem a windows-ról is le fogok szokni mostmár mert a tököm is tele van vele).
A PC-t is hypeolták annak idején de manapság mit hypolnál rajta? Mindenkinek van, mindenkinek más. Lehet moddolni, lehet konfolni majd ha nem tetszik akkor klopffolni >.<
A faceB 1.0-t a srác is kb két hét alatt dobta össze filmben (is) ám most én is elengedem kissé a fantáziámat. Gondolhatok arra is, hogy azért lett ilyen baszottúl sikeres, mert a jó időben keletkezett és a helyzet csak úgy adta magát OR az egészet felfuttaták és a központi információszerzési hivatal große játékszere amit a csúnya tenorista elhárítás fejében használnak titokban, ám a "nagyobb jó érdekében"
¶
» (ismered ezt a videót? http://youtu.be/KpLNlSKugHw )
¶
A filmben ábrázolt ártatlan főkocka srác képével kapcs. igazad lehet. Nah már nagyon fáradt vagyok, írkáltam volna még de nem bírok; nem nézem át a szöveget, sry ha volt hiba!