duke#129
"azt mondják, irigynek lenni nem szép dolog; én ezt sosem értettem miért kell megbélyegezni azzal, hogy "nem szép" -én ha irigy vagyok, akkor irigy vagyok és meg is mondom, hogy az vagyok, ha kérdezik. ebben nincs szégyellnivaló.
ez a Zucker srác valóban jó időben és jó helyen volt, egy jó ötlettel. még ha el is lopta az ötlet-kezdeményt, akkor is a saját ötlete volt 'továbbfejleszteni' azt."
Az egeszben az a legboszantobb, hogy meg csak nem is egy uj otlettel sikerult befutnia. Peldaul nekem, meg ha meg is tudnek csinalni egy ilyen portalt, soha sem jutott volna eszembe, hogy az iwiw mindent letarolo sikere utan, barmi hasonlonak eselye van a piacon. Es ez az ami idegesito, hogy a francba sikerulhetett ennek a fickonak a nullarol indulva ? miert pont ez ? miert pont most ? Szoval nem csoda az irigyseg, programozok tiz ezrei gondolhatjak azt, hogy egy ilyen szart barmikor ok is osszedobhattak volna. Sot ha jol tudom az iwiw mellett is mukodott par hasonlo portal, ami nem tul sikeres. Akkor vajon ennek faszbuknak, hogy a francba sikerult ? Nagyon erdekesek, es megfejthetetlenek ezek a tarsadalmi folyamatok.