petabyte#128
opeca! tetszett a korábbi hsz-ed (#121) de szerintem túlságosan elfogult vagy. mintha valami nagyon idegesítene téged; de nem csak a facebook, hanem "az egész elcseszett nemzedékünk"
azzal sem értek egyet, hogy a facebook egy faék egyszerűségű szar lenne; ezt azért te sem gondoltad komolyan (remélem).
értettem azt is, hogy mire próbálsz rávilágítani a pékes sztori segítségével, de erre abszolúlt nem nagyképűen, inkább sajánlkozva; csak azt tudom mondani, hogy "ilyen az élet"
más lehet, hogy a szülőszobát sem éli túl. van olyan, aki árván nő fel és rengeteg szívszorító sajnálatos útja lehet még ill. minden bizonnyal van is az embereknek.
de ha abszolúlt a te példádat követem, akkor ilyen alapon, rád is lehetne haragudni mert neked van időd és energiád, hogy olvasgasd ezt a topikot és mert van lehetőséged kifejteni a véleményedet itt.
azt mondják, irigynek lenni nem szép dolog; én ezt sosem értettem miért kell megbélyegezni azzal, hogy "nem szép" -én ha irigy vagyok, akkor irigy vagyok és meg is mondom, hogy az vagyok, ha kérdezik. ebben nincs szégyellnivaló.
ez a Zucker srác valóban jó időben és jó helyen volt, egy jó ötlettel. még ha el is lopta az ötlet-kezdeményt, akkor is a saját ötlete volt 'továbbfejleszteni' azt.
végezetül: nem ez a faék egyszerűségű szar ér 25miRkó dodit, hanem a segítségével létrejött adatbázis, te :) -remélem ezt nem kell fejtegetni, hogy mit jelent...
...és nem vagyok buzi amiért használom a facebook-ot; az a buzi, aki mondja ;)