• who am I 7
    Meg mit nem látok te szerencsétlen?A hülyegyerek itt sír, hogy lassan csak a virtuális élete lesz a sok fb arcnak :D Hát mi ez ha nem nevetséges, hogy a virtuális "életben" okoskodik ez is, ugyan már :D Holott fb-sek sokkal kevesebbet töltenek géppel, mint ez a mocsak4, meg a többi paranoiás mókus

Egy kis add. info : Ha valaki akkor én ellene vagyok a közösseggű portáloknak, egyiken sem vagyok fent csak fb-n, se iwiw,se hi5 se semmi.Jó, májkrémem van, de a májkrémet is és az fb-t is marketing célokra használom.Az, hogy xy-nal ingyen és bérmentve tudok egyeztetni, meg qva sok ismerősömmel dumálni az csak egy plusz.Mindezt úgy, h a való életből effektive semmit nem vesz el, sőt még segíti is összehozni az embereket.Csak az iq negatív arcoknál mint sok más dolog, divatt lett az ilyen portálokat fikázni.Nem mondom, hogy nincs alapja, mert van, de esetleg, ha van valakinek egy kis agya és ésszel használja, akkor lehet vele jó dolgokat is csinálni.Infót meg annyit gyűjtenek be róla, amennyit kiadsz...ez már rég nem kérdés, megtalálni meg bárkit megtalálnak ha akarnak, esetleg az e között eltelt időintervallumot tudod szűkebbre fogni, ha nem vagy fent egyik ilyen szaron se.