zoltanszon#6
2010ben X faktor van. Meg megasztar. Tavasszal nem volt valami? Nem tudom kovetni, de nem is erdekel...
Amugy, ha igazi tehetsegek lennenek, es _nem lenne ennyire tultelitve_ a tehetsegpiac, akkor lehet, hogy tudnal mondani egy Puskas Peti, Toth Gabi dalt, es Karamel (vagy Caramel, nem tudom, hogyan irja a nevet) sem arrol lenne igazan hires, hogy az RTL-n fozocskezik.
Tudod, regen is voltak ilyen musorok, igen. Tancdalfesztival es Ki mit tud cimen. De akkor nem a nep dontott szimpatia alapjan, es nem lattuk, hogy hogyan keszulnek fel egy-egy adasra, mert csak a vegeredmeny volt erdekes. Kik is kerultek akkor kepbe? Ilyen nyikhaj ismeretlen emberkek, mint Koncz Zsuzsa, Brody, Zoran, Koos, Markos-Nadas-Boncz (a teljesseg igenye nelkul).
Nem eltem meg akkor, nem tudom, hogy hetente hanyszor volt roluk szo a TV-ben. de biztosan nem a TV2-s musorrend volt eletben, miszerint Pentek este enekelnek, vasarnap delutan ismetles, hetkoznap este megamania, egy a hocipom meg telik. Ha kihagynanak 2 evet is ugy ereznem, hogy sok amit ram akarnak tukmalni.