Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• sanya200
    Ha már a treilereknél tartunk én igazából nem igazán szeretem őket de csak azért mert elárulják a történet leg lényegét pl a 3 esetében azt hogy megtámadják a földet vagy a 2 esetében is már tudni lehetett az egész storyt majdhogynem így meg nem marad semmi meglepetés, felfedezni való a játékban.Az első résszel úgy játszottam hogy semmit se tudtam róla és hatalmas élmény volt, a 2. rész esetében már annyira nem volt lehengerlő mert már tudni lehetett a lényeget előre és nem te fedezted fel a játékban.Pl miért kellett elárulni a teaser trailerben annak idején hogy shepard meghal mekkorát ütött volna már hogyha ezt nem említik és úgy állsz neki játszani hogy nem tudod?Mindenki csak nézett volna mint a moziban.Legyen akkor olyan trailer amiben össze vannak vágva dolgok mint a legelső képek a 3-ból nem lehetett tudni a lényeget és ez így lenne az igazi mert így csak lelővik az összes meglepetést, vágják úgy össze hogy mindenből egy kicsit de a lényeg ne derüljön ki.Pedig megfogadtam hogy nem nézek me3 videót de bevallom nagyon nehéz betartani, nekem legalábbis nem sikerült utólag már persze bánom de hát ez van.