Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Hoz_Hun
    Ma megjött az Art Book. Nagyon szép kivitel. Mivel magáról a Mass effect Univerzumról szól, így mindhárom rész benne van, annak rendje és módja szerint tagolva. A Mass Effect 1 része nem sok újdonságot tartalmaz. Arról anno kiadtak egy nagyon szép albumot, ebben most alig egy vagy két képet láttam újat. Ellenben a Mass Effect 2 része szinte csak új képeket tartalmaz. Annak idején ehhez külön nem adtak ki Art Bookot mint az ME1-hez. Persze volt egy apró amit a gyűjtőibe tettek illetve a Game Guide-hez csatolták az Art Book-ot, ME2 így oldották meg. Most kitettek magukért, még a DLC-s helyszínek is benne van az Arrival-lal bezárólag. Ezt ráadásul teleszórták festett, rajzolt képekkel, mint a lentebb betettem párat látszik. Az ME3 részről nem szólok semmit, mert SPOILER-es. Nem mind, de első átfutásra kb 10-15% eddig nem ismert infóval lettem gazdagabb igen benne van a .... is. Hehehe. A szöveges részeket még nem olvastam el, de gyanítom az is hozzáad nem keveset. Minden esetre a helyszínekről készült képeket megvalósították, hát akkor gyerekek látványra nem lesz panaszunk. Erről ennyit. Két képet azért erről is beteszek szigorúan spoiler tagba téve, bár nem azok: Ashley és Kaida, na meg Kai Leng-ről egy kép.
    A képek minőségéért bocsi, hirtelenjében ilyet sikerült lefényképeznem. Sajna a vaku tükröződik itt-ott.