Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Pares
    Már megint miről beszélsz? Milyen új köntös? Milyen alapvető dolgok megváltoztatása? Milyen újítások? Honnan veszed ezeket? Bármennyi és bármekkora döntések is vannak, a történetnek van egy gerince, amit nem tudsz megváltoztatni, ami logikus, hiszen valamit követnie kell a játéknak. Ha kivesszük a trilógiából a Makózást, a bolygófelfedezéseket, a csomó mellékküldetést és egyéb, filmek szempontjából irreleváns dolgot, akkor kapunk egy tömör történetet, amiben azt vehetjük észre, hogy máris nincs annyi változó.

Attól, hogy csinálnak egy filmet, az én szememben a játék semmivel sem lesz kevesebb. Mint ahogy az ultragagyi DooM film miatt sem ment el a kedvem a DooM sorozattól. És épp azt mondom, hogy nem hasonlíthatod össze ezt a projektet az eddig megjelent filmadaptációkkal, mivel ilyen háttérrel és irányítással egyik sem rendelkezhetett.

Igazából ez az egész vita értelmetlen, mivel nulla információnk van. Én csak azt neheztelem, hogy vannak páran, mint Te, akik ennek ellenére keltik a rossz hangulatot, hogy jaaaj ez csak szar lehet meg így meg úgy.

Még az sem biztos, hogy az ME trilógia történetét dolgozzák fel!

"Sosem fogod megerteni, mindaddig, amig mindent megeszel, amit eled raknak. Sot, sokan orulnek az ilyen hozzaallasnak, mint a tied, mert ez hozza szamukra a penzt, es nem a magam fajta morgo idiota, aki felti, azt a keves erteket, ami maradt. Hiaba, szeretem ezt a tortenetet, a vilagot, es feltem. Ennyi."

Ezt meg kikérem magamnak. Szeretem a Mass Effect-et legalább annyira, mint Te. És nem nyelek le bármit amit elém tesznek, kérlek fejtsd ki bővebben, hogy az ilyen személyeskedő minősítéseket honnan veszed. Nevetséges, hogy milyen ügyet csinálsz az egészből. Úgy állítod be a még el sem készült filmadaptációt, mint aminek minősége bármi módon döntően meghatározza az akkor már rég befejezett trilógiát. Egyszerűen nevetséges és szánalmas.

"En leszek az elso, aki nyilvanosan bocsanatot fog kerni es megkovetni a studiot, ha nem csinal belole egy vergagyi jatekfeldolgozast, de sajnos az elmult evekben latott termes pesszimizmusra ad okot."

Na persze. Legyen bármilyen is a film, Te meg a hozzád hasonlók akkor is találnak benne kivetni valót, és fognak jajveszélkelni továbbra is. Csak azért, mert Te úgy gondolod, hogy kivételes vagy és nem vagy birka, mert minden szart kritizálsz, ez attól még nem igaz. Pont ellenkezőleg.