Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Cef #6751 Én se vagyok oda az élőszereplős film ötletéért. Játékból még nem csináltak jó filmet. Nézhetőt igen de jót nem. Az a baj az ilyen filmekkel általában, hogy egy dologra összpontosítanak: a nosztalgiára. Arra építenek, hogy már játszottál a játékkal és a film során ezt a feelinget próbálják visszaadni. És ez itt a baj. Ezek a filmek önmagukban nem állják meg a helyüket, a hype-ra és a rajongókra építenek, hogy a film önmagában is jó legyen nem szempont. De azt is hozzá kell tenni, hogy itt is bukni szoktak a filmek, mert a játék feelingjét és a mozzanatait nagyon nehéz jól visszaadni. Persze nem lehet tudni, hogy az ME filmnél így lenne-e, de az összes eddigi filmadaptációban ez volt.
Két eshetőség van:
- Egy trilógiában feldolgozzák a játék mindhárom részét, amivel semmi újat nem kapunk, hiszen már magunk is végigjátszottuk a játékot, sőt, valószínűleg még hiányérzetünk is lesz, mert sok mindent ki fognak hagyni a sztoriból. Emiatt itt a rajongók "szívják meg", akik nem játszottak a játékkal azoknak lehet, hogy jobban bejön, ha a film nem túl vontatott vagy összecsapott.
- Egy az ME univerzumban játszódó független történet egy közepes történettel és rengeteg utalással a játékokra. Itt pedig az lehet a buktató mint ami az ME könyveknél és a képregényeknél, ha nem ismered a játékot nem fog átjönni.
Természetesen ez csak saját elképzelés, nem lehet tudni, hogy mi lesz vagy mi lenne, csak túl sokszor láttam már, hogy a tehetség és a pénz ellenére elszúrták a dolgot.