Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Mar pedig megvaltozik. Ugyanazt a sztorit akarod elmeselni, amelyet tobb millioan jatszottak vegig, ugy, hogy eltek a jatek egyik egyedi lehetosegevel, a dontesekkel, ezaltal produkalva x+1 lehetseges vegeredmenyt, amelyet a kovetkezo reszben meg tovabb tudtal bonyolitani. Most ezt akarjak ujra elmondani? Hogyan? A jatek mar eleve filmszeru, egy interaktiv film szinte, van ertelme ujraforgatni ugyanazt csak elo szereplokkel? Nem sok. Akkor ujitani fognak, megvaltoztatva alapveto dolgokat benne, es ez nekem nem tetszik. Pont.
En leszek az elso, aki nyilvanosan bocsanatot fog kerni es megkovetni a studiot, ha nem csinal belole egy vergagyi jatekfeldolgozast, de sajnos az elmult evekben latott termes pesszimizmusra ad okot.
Mutassak be, hogy mit csinalt Vega a csatlakozas elott. Mit csinalt Ashley/Kaiden abban a 2 evben, amig Shepet osszeraktak es kimaradt. Vagy barki mas, ismeretlen katona sztorijat az univerzumban. De ne az elso resz tortenetet vegyek elo, es probaljak uj kontosbe csomagolva lenyomni a torkunkon.
Sosem fogod megerteni, mindaddig, amig mindent megeszel, amit eled raknak. Sot, sokan orulnek az ilyen hozzaallasnak, mint a tied, mert ez hozza szamukra a penzt, es nem a magam fajta morgo idiota, aki felti, azt a keves erteket, ami maradt. Hiaba, szeretem ezt a tortenetet, a vilagot, es feltem. Ennyi.