Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Roman #3471 Szerintem a quarianok magyarok, akik azután vándoroltak el innen, miután fölvettük a kereszténységet, s ők meg akarták őrizni az ősi vallást. Azért maszkosak, hogy elbújhassanak a keresztény hittérítők elől.
Nem tudom, hogy ez igaz-e, mennyiben fedi a valóságot, de teljesen biztos vagyok benne, hogy tőlünk származnak (fizikailag van benne valami. Az ősmagyarok elég aprók, alacsony termetűek voltak, akárcsak ezek. A három ujj is rituális célok miatt van, csonkítás)
Ők megőrizték az ősmagyarok tudását (ezt bizonyítja, pl. a gethek létrehozása, melyek elődeink háztartási porszívó és macskagondozó robotjainak a továbbfejlesztett változatai, először csak 1-2 új programmal bővítették őket, pl. levitte a szemetet, pelenkázta a kölyköt, reggel kávét főzött, míg egy nap megkérdőjelezte, hogy miét ő készíti a kávét, mikor nem ő issza meg, s ezen picit kiakadtak. Ha már mindent ők végeznek a ház körül, legyen minden az övék, azt csikó)míg mi, mai magyarok, miután fölvettük a gazcsúnyagonosz krisztusi hitet, igazi faszjankó primitív szarokká váltunk, hogy a kor európájába integrálódni tudjunk.
Nos, szívás magyarnak lenni. Akik az ősi hitet őrizve, a természettel szimbiózisban létezve kivándoroltak, elcseszték: Geth. Akik itt maradtak, azok a mai napig nem integrálódtak, s most elkeseredettségükben ilyen szar posztokat írnak egy olyan játék fórumára, ami még meg se jelent.
Amúgy a kedvenc konceptarc:
http://lesatho.deviantart.com/art/ME-Quarian-Concept-212401610?q=boost%3Apopular%20quarian&qo=9
ilyen hableány-fiú, űrtünde, virág keverék. De bejön.