Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Roman #3340 Hmmm most jöttem rá, jobb lett volna teljesen izolálnom magam a ME3 hírekkel szemben, de már mindegy. Nagyobbat ütött volna, csak hát türelmetlenek vagyunk, nem kicsit.. (ember ugyebár..)
Ami vicces, az az, hogy hallgatom ezt a mass effect retributiont, colucci előadásban. És a végén a kaszások érvelése, (ami btw szó szerint ugyanaz, amit Szuvenír (tudom, Sovereign, de még egyszer ált. iskola 6. osztályában egy haver így fordította, és mivel jóízűt röhögtem, így egy életre innerválódott ez a fsság) prezentált JuhászJaninak Virmire-on.) egészen meggyőzött.
Nem tagadom, az egyetem miatt töprengtem idén eleget a szerves formák gyengeségein, a rendszer életképtelenségén, s néha-néha álmodoztam, hol lehetne "tvíkelni", hogy a tökéletlenséget fölszámoljuk. És tény, hogy a jövőt abban látom, hogy félszintetikussá teszik a fajt. Egyszerűen tagadhatatlan előnyökkel járna, számos gyengeséget fölszámolna.
S meggyőztek, olyan téren, hogy a szerves élet korántsem az elérhető legjobb.
Egyébként nem rossz egyik ME regény se, kifejezetten élvezetes az előadásmódja (audiobook. Ennek a híve vagyok, főzés-takarítás-kardió vagy csak laza séta. Közben meg fülben pörög a cselekmény. :D)