Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Most így a második végigjátszásom közepette azt kell hogy mondjam valami nem stimmel a ME3-al grafika terén. Ok nem a grafika a lényeg de ki is térek mire gondolok: A ME2 ugye egységesen hozott egy színvonalat. Szerintem nagyon szép, ahhoz képest hogy UE3 hajtja. Szép effektek, textúrák, és az UE pop-up hibáját is kijavították. Jah és fixen fut, 60 fps alá SOHA nem esik akárhogy forgolódok pályabetöltés után, harcban stb. Egyetlen egy elmosódott textúrával nem találkozok.
Szóval a ME2 technikailag tökéletes.
A ME3 meg már érdekes ilyen téren. Kezdve azzal hogy a játék hol szép (ME2 szintű) hol ronda. Citadel, Grimmson Academy, Sur'kesh stb nagyon szép, textúrák élesek stb. DE! Egy rakás pályán viszont televan elmosódott textúrákkal. Pl: Tuchanka pályái, Mars vagy a kezdő helyszín a Földön. Ráadásul a pop-up visszajött megint, elég rámenni a galaxis térképre egy küldetés után. A bolygó 3 hullámban rajzolódik ki. De pályákon is látni ilyet viszont csak néha.
A másik vicc számomra nem tudom kinél mennyit de nálam kb 2 másodpercet tölt minden pályát. Igen ám, viszont pl a citadelen körbeforgatom a kamerát, és szépen akad mert akkor tölti be véglegesen. A másik hogy néha leesik az fps 50-re egy pillanatra, csak úgy, sétálgatva a presidiumon pl. De még a galaxis térképen utazgatva is sokszor előfordul.
Szóval sajnos nem csak játékmenetben fejlődött vissza a játék :(
Csak azt nem értem pl ha pop up hibát kijavították me2-ben akkor itt hogy-hogy megint előjött? Miért felemásak a pályák textúrái? etc etc
Mikor megláttam hogy a ME3 egyaz egyben úgy fog kinézni mint a 2, örültem hisz azzal tényleg minden rendben volt technikai téren. Sajnos valamit nagyon elcsesztek. :(
Mondjuk ettől függetlenül nagyon jó gém (ahogy a ME sorozat is az ofkorsz) :))
Egyet hiányok akárhogy akarok beszélni pl Liarával, nem lehet. Most tartok a felénél ha eddig 2-3 alkalommal lehetett vele beszélni face to face. Ez ugye vonatkozik a többi tagra is pl Garrus.