• turbekanyo
    #13
    [b] A főemlősök (és különösen az ember) neokortexére a legjobb szemléltető példa a kernel és az OS közti vonatkoztatási viszonyok és mint olyan az ember zárt forráskódú így tehát Windows alapúnak is mondható. Még szemléletesebb példa a monitor előtt ülő felhasználó akinek halvány lövése nincsen (és nem is lehet , mivel zárt) a kernel működéséről (egysejtűek és sejt szint), viszont remekül tudja kezelni az asztalon kintlévő parancsikonokat (ez az amit a világból és magunkból látunk)

    Hogy értsétek is hogy miről vakerálok itt, még mélyebbre kell lemenni: függetlenül attól, hogy valaki érti vagy nem a másodfokú és többismeretlenes , exponenciális egyenleteket, az agypályáján lévő idegsejtek másodpercenként kvadrilliószor használják és számítanak ki ez alapján óraműpontossággal műveleteket, eredményeket (többek között a szemideg által a kisagyba küldött , majd onnan a hyppotalamus felé továbbküldött adatokat) , miközben az agy tulajdonosának , user szinten a leghalványabb fogalma sincsen az exponenciális egyenletek mibenlétéről.

    Az emberi agy tehát az OS, az ember pedig maga az OS felhasználója, miközben az agynak vannak ún. BIOS szinten is integrált "áramkörei", amiről szintén nincsen tudomásunk. Ilyenek pl. a gyomorfal , a belek mozgását végző izomműveletsorok, valamint a gyomorenzimek, és nyálenzimek befecskendezéséért felelős mirigyek, nem utolsósorban az éles és szúró tárgyakat letapogató gyomorfali csillók, amelyek az ilyen jellegű tárgyakat egy nyálkás burokban a vakbél irányába közvetítik, mikozben direkt nem fejtenek rá ki gyomorprés impulzust... , amelyeket szintén az agy végez "tudat alatt" (tehát BIOS szinten) ..

    Ide tartozik még az a szem által végzett valós idejű 2+1 -> 3+1 dimezió konverter , ami egyébként kizárólag az embernél van jelen, ezért van, hogy a kutyák, macskák de még a majmok sem képesek értelmezni sem a televízió képét, de még a tükörképet sem és semmilyen vetületi képet nem tud feldolgozni a kisagyuk.

    A földi élet "kernelje" a DNS nevű BRUTÁLISAN BONYOLULT , polimer vegyület és annak genetikai láncolatai, mely összehasonlíthatatlanul gyorsabb mint a globális földi internet együttvéve, még a legegyszerűbb egysejtűben is.

    A globális internet a mai formájában még egy földi vírussal sem hasonlítható össze, ami egyébként egy programon belüli programhibának , vagy hibás szubrutinnak tekinthető.

    A DNS és a gének pedig azon felül hogy bonyolult még >>SZÁNDÉKOSAN<< el is van TITKOSÍTVA ( RUNTIME OBFUSCATING ) ... A tudomány jelenlegi formájában még akkor sem lenne képes értelmezni az ilyen hosszú és bonyolult kódot mint a DNS, ha egyébként nem lenne szándékosan TITKOSÍTVA.