• Komolytalan
    Csak te nem veszed figyelembe, hogy ez a cég az alatt az 1 hét alatt bukott kb 5 milát, a 10 db office meg belekerült 500ezerbe. Ez a nem mind1.
    Egy már bevált, működő, és nem utolsósorban olcsó szoftvert senki se fog leváltani, ha a váltás költsége nem kevesebb, mint a váltás hozadéka. A váltás hozadéka lehet az, hogy a szoftver olcsóbb (ingyenes) - ennyit tudnak jelenleg az open szoftverek. Illetve lehet az, hogy a munka az új szoftverrel hatékonyabb - na ezt konkrétan 1 általam ismert se tudja. Ha ismersz ilyet járjál vele cégvezetőkhöz, hitesd el velük, és többet fogsz tanácsadóként keresni mint amit jelenleg kapsz a munkádért, az tuti. Persze munkaeszközökről beszélünk, mert ha 1 kmplayerrel mész házalni hogy "tessék ezt megvenni, mert a munkatársak csomó vicces videot le tudnak vele játszani munkaidőben", akkor azt lehet nem sokan fogják megvenni.

Én azért váltottam open SQL szerverre a fizetősről, mert az a pár hét amíg hánytam tőle hogy mekkora egy buta, fapados szar, vagyis míg visszaszoktam a BMWből a trabantba nem került nekem 1.5MFt-ba, processzormagonként. De ehhez nagyon drága fizetős szoftver kellett, és tényleg csak annyi különbség, amit mondjuk +5-10% melóval át lehet hidalni.