sanyicks#102
"A Gimpből hiányzik a teljes CMYK támogatás. Hiányoznak belőle a Pen kivételével a vektorgrafikus rajzolóeszközök. Hiányzik nagyon a Liqufy, a Vanishing Point. Hiányzik a Healing Brush, a Patch Tool. Sosem tudtam rájönni, hogy lehet vele egyedi gradientet létrehozni."
Évek óta ugyan azt a faszságot szajkózod :)
Egyérszt jó rég óta van cmyk támogatás ezt én személy szerint 5x lineltem neked az utóbbi 2 év során és 10x más.
Eredetileg pluginként volt, most már benne van.
FAIL
A többi is benne van, a healing pl már akkor benne volt alapon amikor először próbáltam, és nem mostanában.
"Sosem tudtam rájönni, hogy lehet vele egyedi gradientet létrehozni."
Ez csak téged minősít, minden rajzeszköznél ott a gradientes pipa, na az első 3 az pont a manuális gradient :).
Rétegstílus? shadowok meg emboss?? EMBER ezek effektek! A réteghez max annyi köze van hogy lehet a rétegben ilyen...
adjustment rétegekről nem tudok nyilatkozni, nem néztem utána nem is érdekel, tök értelmetlen feature, a kép szétbarmolása ellen undo-val vagy biztonsági mentéssel védekezem ;)
"Végül az egyáltalán nem mellékes körülmény: Photoshophoz 10 000 000+ tutorialt találsz. Gimphez úgy kell vadászni rá. Eleve a megtanulása nehézségekbe ütközik, mert nincs annyi tananyag hozzá. "
Hazudsz hazudsz folyamatosan hazudsz. Beírok a gugliba bármilyen dolgot amit szeretnék megcsinálni gimpben, és száz számra jönnek a youtube-os videok.
legutóbb pl fényképről háttér eltűntetés csináltam meg ilyen tutoriallal, amiben a lényeg az volt hogy sértetlen maradjon a kép, még a hajszálak közt átlátszó háttért is eltűntetve.
Egy szó mint száz, itt is mint minden témában hordod össze a tévhiteket, leszarva azt hogy 500x megcáfoltak téged, igen bizony ha visszakeresel a témák közt minden hasonlóban eljátszod ezt a nincs cmyk témát például.
Ezt is le fogod szarni, egy hét múlva megint be fogod írni a következő témába a cmyk marhaságot.