• aaaaa
    #13
    És a másolt LV táskák használóit nem fenyegetik börtönnel, és azzal sem, hogy elkobozzák a táskát az összes tartalmával együtt, ha meglátják hogy valaki ilyet használ. Másrészt nem vetetnek egy eredeti LV táskát a felhasználóval büntetésként. Nem furcsa,hogy a szoftver cégek minden törvényen felül szeretnének állni ?
    Az összes többi terméhez munka, gyártás, gyár stb. kell. A szoftvert "csak" egyszer kell, hogy megírják azután tejelnek érte irreálisan magas árakat, függetlenül attól, hogy 10 vagy 10 millió ember vette meg. A többen vennék olcsóbb lenne kamut, nehogy valaki ideírja , mert az egyértelmű hazugság.
    Az írható CD-k megjelenésénél sírta el magát egyszer egy "jogvédő", hogy ha nem lehetne másolni az Audió CD-t akár kétszer annyiért is el tudnák adni.
    Hányszor sírtak azon is, hogy hamis gyógyszereket vesznek az emberek. Persze lehet hogy valóban semmit sem ér, de az is lehet, hogy szinte tökéletes másolata az eredetinek. Ha egy betegnek nem telik az eredeti életmentő gyógyszere, és bizonyos országok "demokratikus" betegellátó rendszerei miatt egyéb módon sem jut hozzá, akkor inkább dögöljön meg, mert úgy etikus, nehogy már egy multi céget megkárosítson.