Madve#39
"Azért mondjuk nehezen mondasz más ilyen telefont sokkal olcsóbban. Jah hogy nincs. Várom a típusokat, mert amikor ide kerülünk akkor hirtelen döbbenet van, hogy jé 1-2 típus van a konkurenciánál ami felveszi vele tudásban a versenyt, és jé max 10-15e forinttal olcsóbbak. Szóval vagdalózás helyett jöhet a konkrét típus, konkrét szolgáltatói árral. (nem a józsi zugboltjára vagyok kiváncsi)"
Előszőr mondanál egy árat gyárilag független iphone 4-re? :)
Elég sok telefon veri de csak így csuklóból itt van 3:
Nokia n8
Samsung galaxy s
HTC desire
csak mondtam 3-mat anélkül, hogy jobban utánuk néztem volna. (kivéve n8)
Mellékesen eddig elhangzott 9 dolog amivel kevesebb egy iphone a többi telefonnál. Legyen 10. a flash(ami nem csak játékokra és reklámokra használatos, tehát kell), hogy kerek szám legyen. Most te mondj csak 5 dolgot amivel több az iphone a fent említett 3 telefonnál! Lehet telefonononként vagy összességében is, ahogy neked tetszik...
"Érdekes, hogyha megnézed a forumokat akkor soha nem "az almások" kezdik"
Na itt jót nevettem. Én inkább úgy mondanám, hogy nem csak, és ezt pont te mondod, aki minden leírt iphone szóra reagál mindenáron, és fikázza a symbiant, mindezt egy olyan cikk alatt, ahol szó nincs iphone-ról...
"Típus és árak. Addig csak vagdalózás. (Ilyenkor szokott mindenki eltűnni a forumról utána). Nem OLYASMI-nek az árát kérem, hanem ami tudja is ugyanazt."
Típusok adottak, árakat meg nehéz jól összehasonlítani, ha nem adod meg az iphone 4 független árát. Remélem felsorolod azt az 5 jobbságot mielőtt te tűnnél el...
"Kivétel az a sok laikus aki"
iphone-t vett.
"majd vesz egy androidos telefont ami hardverben egy fos"
Miért hasonlítod az iphonod egy alsó kategóriás olcsó telefonhoz? Hardverben biztos nem passzol oda. OS már más kérdés...
"Hát ez megint igény kérdése, nekem mióta megvan az iphone a PSP csak a polcon pihent, ezért el is adtam. HW-ben, grafikában az iphone már többet tud mint a PSP, és sajnos a konkurenciára rengeteg játék nem érhető el."
psp egy célgép a telefon meg nem, én játéknál még mindig jobban preferálom a gombokat, mint a touchscreent, mondjuk ez tényleg ízlés kérdése.
"de barátomnak most éppen az a baja, hogy Monkey Island 2SE sincs androidra."
Tényleg komoly probléma, remélem kiheveri valahogyan..
Most viccelsz ugye? Na nehogymár egy játék miatt legyen jobb az iphone. Biztos vagyok benne, hogy van olyan játék, ami meg androidra van, és iphone-ra nincs. Ez mind a két irányba változhat, mint sok másikra, vagy nem. Ettől függetlenül még mindig elsősorban telefonokról beszélgetünk.
Mellékesen még mindig várom a választ, hogy miért olyan f*sza az iphone sms, meg email "rendszere". Vagy lelépsz inkább?
Egyébként meg nem hiszem el, hogy a 10 felsorolt dolog közül egy sem hiányzott neked soha, vagy nem okozott problémát.