• Madve
    "WTF???"

Nem válasz, nem indok, és nem is állítasz vele semmit. Ha nem tudsz normálisan válaszolni, vagy érvelni, mondd azt, ne wattafákkolj..

"Ez kb olyan mintha én a konkurenciánál a belső memória kis méretét hoznám fel hibának...."

Hmmm... Nokia n8 16gb belső memóriával ami 48gb-ra bővíthető a memkártya slotnak köszönhetően. Magyarul ha úgy gondolom a jövőben, hogy 16 giga nem elég, akkor bővítem, és nem kell új telefont vennem.
    Vagy ha vmi miatt nem sikerül bluetoothon, vagy egyéb módon fájlt küldenem, vagy egyszerűen csak túl nagy, ahhoz hogy ilyesmivel sz*rakodjak, akkor átmásolom az illető memkártyájára.
    Éppen ezért van korlátolt bluetooth, és ezért nincs memkártyahely, és éppen ezért kell itunes a memória csatlakoztatásához iphonnál, hogy ne tudjál csak úgy fájlcserélni, azt meg lesz*rják, hogy nem minden feltétlenül jogvédett tartalom, amit tovább akarsz adni. Na ez korlátozás.
    Minek legyen nálam plusz egy pendrive, vagy adathordozó, ha telefonom tökéletesen használható erre a célra, és ha esetleg még alkalmas is annak futtatására? De ha nem tudja futtatni, akkor is elfér rajta addig amíg át nem rakom arra az eszközre amin kelleni fog.

" Magyaráztok elvakult apple fanokról csak nem veszitek észre, hogy pont ugyanazt csináljátok csak a másik oldalról..."

Én nem láttam semmi komolyabb iphone fikázást ebben a fórumban.