• narumon
    "Én soha nem értettem az egész iPhone-imádatot, meg hogy hogyan tudnak eladni ennyit egy ár/érték arányban borzalmasan teljesítő dologból"

Azért mondjuk nehezen mondasz más ilyen telefont sokkal olcsóbban. Jah hogy nincs. Várom a típusokat, mert amikor ide kerülünk akkor hirtelen döbbenet van, hogy jé 1-2 típus van a konkurenciánál ami felveszi vele tudásban a versenyt, és jé max 10-15e forinttal olcsóbbak. Szóval vagdalózás helyett jöhet a konkrét típus, konkrét szolgáltatói árral. (nem a józsi zugboltjára vagyok kiváncsi)

"de ettől még nem kell önigazolásként fórumokon turnézni azzal, hogy mennyire jobb a többi telefonnál, azok meg milyen vackok. Persze elhiszem, hogy talán utólag kell egy kis vállveregetés magának, és valahogy bizonygatni kell, hogy jó döntés volt megvenni az almásat, "

Érdekes, hogyha megnézed a forumokat akkor soha nem "az almások" kezdik hanem jön valami barom aki beír a cikkhez egyből egy iphone fikázást. Akkor most, hogy is van az az önigazolás meg a kognitív disszonancia?

"hiába lehet kb olyat kapni feleannyiért is alma nélkül,"

Típus és árak. Addig csak vagdalózás. (Ilyenkor szokott mindenki eltűnni a forumról utána). Nem OLYASMI-nek az árát kérem, hanem ami tudja is ugyanazt.

"de ettől ezt mások még nem fogják elhinni, hacsak nem teljesen laikusak."

Kivétel az a sok laikus aki a csapból is az androidot hallja, majd vesz egy androidos telefont ami hardverben egy fos és csodálkozik, hogy nem is tudja azokat amiket beígértek neki. Ez már tiszta olyan mint a PC amit én köszönök de a telefonomnál nem kérek.