• narumon
    "Tényleg? Nekem fel sem tűnt. Akkor mától abba hagyom a használatát, pedig azt hittem az utóbbi 2 évben, hogy tudok levelezni vele."

Barátom Nokia E51-el emailezik. Lehetni lehet vele, de nehogy már normálisnak minősítsük.

"Mellékesen a hsz-edből nekem az jön le, hogy neked gyakorlatilag bármelyik telefon megtenné ami mostanában jelent meg, mert azok között márkától függetlenül elég jó touchscreen van, az összes tud annyit mint egy iphone, az extrákat meg úgy sem használnád amikre az iphone-ok nem képesek. Ok, a többin nincs harapott alma"

Mhm, amikor telefon vettem még anno az iphone 3G esetén eléggé szétnéztem a piacon. Mivel vannak "telefonbuzi" barátaim ezért elég sokfélét láttam, fogtam, használtam ha csak percekre vagy órákra is. A jelenlegi kínálatból a Samsung Galaxy S ami tetszik és azt mondom, hogy felveszi az iphone4-el a versenyt, de az meg nem olcsóbb, ráadásul a build quality is messze az iphone4 alatt van. Az android sem kiforrott még, van vele szívás rendesen. (tudom tudom, most jön hogy nincs stb)

Ami nekem nagyon tetszik az iphone-on és nagyon sokat használom, és a konkurenciát ebben érzem gyengének. (tessék megint én adom a támadási felületet)

1, Az email rendszere
    2, Appstore
    3, Podcastok
    4, Gyakorlatilag mindenre van app, hatalmas a választék
    5, Játékok (a PSP-t eladtam azóta mert nincs rá szükség)
    6, az iOS gödülékenysége, hibátlan kezelhetősége, sebessége

Ezek amiben a konkurencia hol kisebb hol nagyobb mértékben le van maradva még mindig szerintem.
    Egyébként meg kurva jó az SMS rendszere, a diktafon része, rengeteget használom a Skypeot a böngésztő - ezekben nem jár előrébb de hátrébb sem.