Koge#8
Baldur's Gate 1-2, NWN 1-2, Dragon Age utan a Mass Effect 2 kulon orom volt hogy nem azzal megy el a jatekido hogy a karakteremet buzeralom, inventoryba pakolgatok, cuccokat kell hergelni hanem szintiszta jatek volt, nagyon jo mellekszalakkal, remekul kidolgozott tortenettel ( talan az NWN 1-nek volt jo sztorija, a Dragon Age is elegge sablonos volt, az NWN 2-t meguntam a var megszerzesenel, annyit kellett feleslegesen pepecselni ), es iszonyat jo karakterekkel. Allitom a Dragon Age is csak az allando baszakodas miatt volt 70 ora, a ME2 viszont ugy volt 36 hogy egy percig se sohajtottam fel unottan " hogy megint ide kell menni, megint pakolni kell, megint el kell adni mindent mert nem ferek el ( pedig az ilyen jatekok vegen a valuta mar szart sem er ) ". Kinottem ezekbol a szarakodasokbol, ha pakolni akarok rendet rakok a dolgozosarkomban.:) Es a Mass Effectbol ne csinaljanak filmet, mert az egy interaktiv film. Akinek faj hogy egyszeru, az huzzon vissza dobokockaihoz, es szamolgasson ahelyett hogy a cselekmenyre figyelne.