Pares#14
"inventory és több más elemet is vissza tesznek az elsö részböl ami mérföldekkel jobb lett mint a második."
Szerintem olvasgass utána a dolgoknak egy pöppet, mert egy kicsi máshogy van az. Nem az a helyzet, hogy a 2-es szar, és mindent visszahoznak az elsőből. A 2-es egy "picit" több ember szerint jobb lett mint az elődje, viszont megvoltak a hibái is, ezért van az, hogy a 3-as részben lesznek dolgok ebből is és abból is.
Hogy az első része mérföldekkel jobb lett volna mint a 2.? Hahaha. Mind a kettő a kedvencem, de be kell hogy valljam, az első csak a története, a környezete meg a hangulata miatt. Az inventory és a harcrendszer egy szemét darab volt, úgy ahogy van. A 2-es lehet, hogy egy kicsit gyengébb történettel lett megáldva, bár ez betudható annak is, hogy összekötő , 2. rész., de magát a játékmenetet összehasonlíthatatlanul jobban élveztem. A hangulat és a környezet viszont bomba jó, szerintem sokkal jobb, mint elődjében. És azért azt tegyük hozzá, hogy mindkét játék játékidejének 70%-át a lövöldözés teszi ki. Szó mi szó nekem a 2-es jobban tetszett (olyannyira, hogy az 1-es végigjátszására valahogy nem tudom mégegyszer rávenni magam, mondjuk ez lehet azért is, mert vagy 5x kijátszottam, a történetet kívülről tudom, a gameplay meg elég kuka kategória szerintem).
Mellesleg a Bioware hivatalos fórumán a szavazások elég egyértelműen kimutatják, hogy az emberek a 3-as résznek amolyan ME1+ME2 vegyüléket akarnak. Például a páncél rendszert egyértelműen úgy akarja a többség, mint a 2-esben volt, csak azzal a különbséggel, hogy minden csapattagnak moduláris legyen, amivel én 100%-ig egyet értek. Meg hasonlók.