• hdo
    #20
    Tépheted a szádat amennyit akarod, ez nem változtat azon a tényen, hogy valaki egyszer már egy bizonyos portállal megcsinálta. Egy szóval sem említettem adatbázist, tehát nem beszélek hülyeséget, én a frontend részére gondoltam. Nyilván az adatbázisok összevonása lesz a munka oroszlánrésze, de az is úgy lesz megcsinálva hogy minél több idő legyen, és minél több pénzt emésszen fel, aminek persze nemhivatalosan több mint fele zsebbe megy!

    És igen, ÉN migráltam már weboldalt ezelőtt 6 évvel is, írtam már át egynyelvűnek készült vadidegen adatbázist dokumentáció nélkül többnyelvűre, mindezt egyedül és - a fordítási munkát nem számolva - összesen 3 hét alatt stb.!

    Tudod, egyszerűen felháborító amikor odatévedek egy portálra amit ilyen meg olyan finanszírozással ennyi meg annyi millából csináltak, közben 3 perc böngészés után kezdek felfedezni olyan dolgokat amiket sokkal elegánsabban/hatékonyabban is meg lehetett volna csinálni. Tavaly vérszemet kaptam mikor egy nonprofit cég weboldalát böngészve láttam, hogy másfél millából csinálta meg egy cég úgy arculattervezés, admin felület ... minden nélkül, hogy az akkori aktuális wordpress-el összefosok egy ugyanolyat 1 nap alatt, aztán már csak az adatfeltöltés van hátra, ami már marhára nem sok, lévén új cégről szó!