• levente68
    "Mindenkinek az a jó, amit a legjobban ki tud használni."

Ez mondjuk igaz, csak a baj ott van, mikor letagadja valaki, hogy sokmindent nem tud használni és ennek ellenére isteníti, amije van...

Jobs e szempontból valóban zseni, az egyszeri júzer szerint, aki meg van vezetve marketinggel...

De azt azért mára látni kell, hogy a WinMo és az iOS előnyeit igazán összekovácsolni az Android képes, ami egyszerre sokrétű, egyszerűen kezelhető és kevésbé korlátozott, nem véletlen az előretörése.

Az egyszerű júzer meg hazahozza USÁ-ból az iPad-jét, me millen faja, aztán itt döbben rá, mennyire nem az, pl barátom, aki engem kért meg, tegyek csodát, de hát nem tudok... Pedig iPhone-ja van, volt és lesz is, mert az a menő, de az álla a földön, mikor mesélek neki arról, hogy amit szeretne, de nem tud, az simán megy Androiddal.

Na, ez az egységnyi sugarú user, lol.

Ők alakítják a statisztikát, mégis le fog maradni az Apple, ha így folytatja, persze MS is, ha követi, de remélem nem teszi.

Hát, hogy lehet SD kártyát tenni az iPad-be? Sehogy, vazze, 30 dollárért vegyél hozzá adaptert, ez király.

Én meg felveszek pl. a vízalatt is működő FullHD-s kamerával valamit és megnézhetem az SGS-en, sőt, ha akarom, tolom DLNA-n a TV-re, vagy a miniDV kameráét?

Akkor kerül a helyére mindez, ha szemét, megtévesztő reklámokkal nem lesz szabad operálni, de ez csak álom.

Átlaguser számára valóban mindegy, mi az oprendszer, amíg működik és kiszolgálja, de amikor a korlátokkal szembesül, akkor az értelmesebbje elgondolkodik...