Játékok netbookra
-
Hát 100 eze alatt ha jól tudom ma csak intel atomos proci -t lehet kapni, ami egyébként egész jó szerintem, 1,66 ghz körüli, hypertreadinges SSE3, stb.. Visual Studio 2010 eldöcög nálam, egyszerű windows form alkalmazásokat lehet benne írni (eleinte kicsit lassan jön be, de aztán egész gyors), CodeBlocksot használtam még c++ konzolos alkalmazásokhoz, az tökéletes.
Dreamweaver CS4 is tökéletesen fut, honlapot is gond nélkül tudok rajta fejlesztgetni (habár a kis képernyőn idő után nehézkesebb, de ha van monitor, ki lehet rá kötni).
A grafikus vezérlő az ami nagyon gyenge bennük átlagosan, ugyanis még csak DX9 -et sem tud. Ennek ellenére ha jól tapasztalom, HD gyorsítás az van benne, a 720p -s hd filmeket elviszi (bár 1-2x megröccen, meg amúgysincs sok értelme ilyen kicsi kijelzőnél).
60ezer körül már lehet kapni azt, ami nekem van, 900HA, 9 colos, 70-100 között pedig picit nagyobb kijelzősöket, 100 fölött meg már azthiszem dualcore procisat is lehet kapni,ami azért jobb kicsivel.
Memória is kb.így növekszik, de ha jól tudom DDR2 notebook memória kell mindegyikbe, és lehet bővíteni (12k körül van egy 2 gigás). Én is tervezem, hogy veszek bele egyet, hogy Win7 -et tudjak rá tenni,bár lehet a proci miatt még akkor is jobb marad az XP :-/