cicd-volunteer-india-africa Légy önkéntes Afrikában vagy Indiában!
  • ajem kisa
    #28
    Ehhez is csak annyit fűznék hozzá, hogy pl. a németeknél, franciáknál, angoloknál (de még Mon is)büdös a munka, szóval "nehogymá fizikai munkát végezzek napi 8h-ban"!
    De ha képes valaki kompromisszumokat kötni, ha lemelózza a napi 8h-t és mégha "aljamunka" (a külföldieknél) is, akkor elfogják ismerni, mégha nemis beszéli jól a nyelvet!
    Mondok egy példát: a franciáknál 2007-től elvileg nyitottak a kelet eu-s országoknak munkalehetőséget a vendéglátás, épitőipar, mezőgazdaság...meg nemtom mi felé, mert az emberek baxnak elmenni ezekbe melózni, mivel több mint 8h, stressz, fizikai meló...bármilyen kifogást rögtön találnak (tudom, 10éve ismerem őket)...
    Ez a helyzet most csak annyira változott meg, hogy 2009-től már bárki, bárhol melózhat az eu-n belül asszem, de nemtudom, hogy a valóságban ez most miként műxik!?
    Lényeg: Bármilyen szakmában lehet találni kint munkát ha tényleg komolyan goldolja az illető, ha bírja a strapát, és elszánt, kitartó, akkor nincs megállás, bárki lehet!
    Itt sg-n is van olyan aki éveket melózott kint a konyhán, és nyomta 1000-el, nemlépett vissza...gürizett, és most Mo-on ügyvéd, mert ugye mellette tanult...stb., és most építkezik, X6-al jár...mert kitartó volt!
    Lehet, hogy csak szakács volt évekig, de megbecsülte, és ezt viszonozták neki nyilván!
    Az ilyen emberekből kellene még sok, erre mondanám ismét #6 első sora!
    Az otthoni lehetőségről meg az én szerény véleményem szerint annyi, hogy ismerettség nélkül nehéz, külföldön meg ha tényleg melózol, akkor lehetsz valaki!
    Azt még hozzázeszem, hogy ha már saját magát az ember nemtudja eltartani a munkájával (Mo), akkor ott nemvele van a gáz, hanem azonnal tipli onnan mert csak befordul és megy majd a többi báránnyal!