• uniu
  #5
  "A távoktatás egyik célja a holokausztról elterjedt téveszmék és helytelen információk helyesbítése a világhálón - emelte ki Jacek Marciniak, a projekt vezetője."
  Akkor az ürgét hamarosa félre fogják állítani holotagadásért!
  Érdemes megnézni a nürnbergi perröl készített eredeti videót (youtub-on láttam még) melyben összesen 300e emberről van szó, akik nagy része tífuszban hunyt el a háború végén összeomló logisztika miatt. Kíváncsi vagyok, hogy a honlap beszél-e ilyen dolgokról, hogy: pénzt kaptak a munkáért, prostituáltakat biztosítottak a melósoknak a jobb morál miatt, reggeli torna volt a jobb kondi érdekében, + úszómedencéket használtak, stb stb.

  Aki azt hiszi, hogy egy vérjobbos portál tud csak erről írni az téved:

  Link: http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&rov=3&id=13536

  Ez már a moderált cikk az eredetiben, még benne volt, hogy mennyi lóvét kaptak a csajok a + munkáért és mennyi volt a rabok fizetése. Illetve, hogy ez nem is birodalmi márkát volt, hanem saját pénzneme a táboroknak, hogy ha valaki elszökik ne tudja azt felhasználni. Egészségügyi ellátást is kaptak és segítettek a gyereknevelésben.

  Nem csodálom, hogy kivették a pénzes rész, mert akkor felvetődne a kérdés: Miért is kell kárpótlást fizetni azoknak akik pénzt kaptak a munkáért ?