Plus500 tapasztalatok
  • drevil666
    Kérdéseid nagy része általános jellegű. Itt lassan ki fogjuk vesézni a dolgokat...
    Oda próbálok minél több linket, hírforrást betenni, esetleg majd később Bannert szerkeszteni hozzá.
    Ez a topic főleg a Plus500 tapasztalatokról szól. Én is lehet váltok a GFT-re, vagy Swiss.ch-ra a kis kínálat miatt.
    Mint korábban írtam Én 500 000-es minimumot javaslok. Az a taktika nem vezet eredményre, hogy demón több százezerrel próbálgatja az ember és igazi pénzben meg kicsiben csinálja. Elmegy a kedve, meg nem is hoz sokat a kudarc is garantált.
    Kezdetben napi 1000-2000 Ft-os profit már jó (bruttó). Ha a napi 6000-et eléred az már igen jó.
    Valami tábla PC vagy okos telot venni nem árt webws felület nem pont olyan mint a progi de majdnem az.
    Annyira nagy guru Én még nem vagyok:) nincs meg az első 100 millióm, de jól haladok.
    Szintén javaslom a kapcsolatfelvételt Palinko kollégával az ebook-ok miatt. De ahogy ez is sokszor leíródott ez nem tanulható 100%-ig. Az idegrendszer kérdése pl, hogy valaki mikor száll ki. Az meg kapcsolatok kérdése, hogy melyik vállalat jelent be innovációt, vagy megy tönkre. Informatikai telekommunikációs cégeknél dolgozó emberekkel haverkodj (iwiw, facebook) olyan nyelveken, amit tudsz és lesz perspektívád mit csinálj.