• Pares
    "Tudom jól, még abból a 2-3 óra játékból is átjött, hogy a ME egy jól kidolgozott, részletekre is odafigyelő cucc, sok háttérinfóval, jó kis párbeszédekkel stb."

vs.

"Szerintem meg egy átlagon aluli cucc, elbaltázott lehetőség, főleg ha azt nézzük, hogy kik készítették."

Ezeket Te írtad. Eléggé ellentmondó vélemény a kettő. De hagyjuk...

A ME meg a DAO nem átlagon aluli, nem elszalasztott lehetőség. Ez véleménytől független. Reálisan nézve mindkettő kiemelkedik a szemétből. Az hogy neked nem jön be, szerintem annak tudható be, hogy túl nagyok az elvárásaid ebben a kapitalista társadalomban, ahol mindenki csak a hasznot hajszolja. Én is nagyon szeretem a régebbi (vagy jelenkori) komplexebb játékokat, szerepjátékokat, stratégiákat. Manapság ezekből nagyon kevés emészthető van, és ezért meg kell becsülni az olyan játékfejlesztőket, mint a BW, akik két ilyen vadonatúj univerzumot is kitaláltak. Engem mind a kettőben a történet, a történet vezetés, a karakterek és a döntéseim súlya fogott meg legjobban. Ehhez párosult a pazar grafika (ami nélkül manapság nagyon nehéz játékot eladni).
    Hogy röviden válaszoljak arra, miért "kötöttem" beléd: Nem értettem, mi nem tetszik annyira a ME univerzumán, miért egy "vicc" az egész szerinted (amikor alig játszottál vele), mik azok a konkrét dolgok, amik szerinted hiányoznak belőle. Nem tudtál válaszolni. Ez van. Különben meg az én véleményem és meglátásom szerint, amint ezt már egyszer azt hiszem, hogy le is írtam, a ME és a KotOR közt nincs nagy különbség. Mármint számomra a KotOR semmivel se tudott többet nyújtani, mint a ME. Ettől még a kedvencem, csak nem hypeolom agyon azért, mert öregebb, meg "klasszikus" (a ME is az lesz pár év múlva, bár már lehet hogy most is annak számít).

Egyébként ha már kisebbség: én még az anyanyelvemmel is abban vagyok a lakhelyem felé...