• Justil
    én egyáltalán nem sztárolom magam, hogy ilyen meg olyan oldschool gamer vagyok, vagy ilyesmi. egyszeruen csak jobban elszorakoztatnak az 5-10-15 eves jatekok, mint a maiak, ennyi, kesz vege, nem kell es nem is akarok mast belemagyarazni.

amugy, lehet hogy meggondolatlan voltam, de irtam en valahol, hogy a ME es a DAO szar? meg miert irsz ilyeneket, hogy jogom van ruhellni? nem ruhellem...a simset ruhellem, meg az mmokat :) de egy ME-t vagy DAO-t? miert? nem tartom szarnak egyiket se, tavol all azert attol. csak a szar es a kurvajo kozott van meg 1 par fokozat, capito?

azt meg, hogy a velemenyemmel kisebbsegben vagyok, eddig is tudtam, de igazabol nem zavar, miert is zavarna. mar irtam peldat, irhatok meg, ha gondolod...pl itthon, meg europa nagy reszen az emberek szerint a jo auto: BMW, Mercedes, VW csoport (VW, Audi). Nekem meg nem kene egyik sem. Ingyen se, szal ha kapnam, penzze tennem azonnal...hogy miert? Mert mas az izlesem, es teszek arra, hogy a tobbseg szerint mi a jo, vagy hogy melyik marka kapott jo kritikat, vagy hogy egy szavazason melyik nyerne, vagy hogy ... ... ...

Eleg sok mindennel vagyok kisebbsegben manapsag, sot, biztos vagyok benne, hogy nem egy dologban te is kisebbsegbe kerulnel a velemenyeddel...es akkor mivan? :)

Amig allampolgari jogod szarra Mass Effectezni magad, nekem meg azzal, amivel kedvem tartja, gond 1 szal se, ugy hiszem. Legalabbis e teren :)