• Pares
    Most nem megyek bele mondatonként, mert nem ér annyit az egész. Csak röviden:

Megvan rá a jogod, hogy rühelld a játékot, és negatív kritikát nyilváníts róla. Ugyan úgy nekem is meg van a jogom rá, hogy a Te véleményedhez hozzászóljak.
    Azt nem értettem csak, hogy miért nem tetszik annyira a ME. Nem értettem, mert gyakorlatilag csak pozitív kritikát kapott, és nekem is nagyon bejött. Rákérdeztem, hogy mi az, ami hiányzott belőle, mi az ami nem tetszik. Te nem válaszoltál semmit, csak hogy valami. Ja, és nekem soha nem volt olyan, hogy az első pár óra után ne tudtam volna megmondani, hogy mi a bajom a játékkal, vagy mi tetszik. Valami mindig van. Jó de neked nincs. Erre mondtam, hogy az a 4-5 óra egyébként is kevés ahhoz, hogy a játék kibontakozzon. De nem. Te akkor se szereted. Sőt a DA:O is szar. Rendben (bár ez már igazán érdekes, mert ennek meg a régebbi játékosok is nagyon örültek). Akkor hagyjuk is ennyiben.

Egy mondatot azért kiemelnék:

"ezen nincs mit gondolkodni. ilyen oldschool jatekosokkal meg ne dobalozz kerlek, olvastam en mar eleg az enyemhez hasonlo velemenyt a neten, sokan sirjak vissza a regebbi jatekokat, de kulonben mind1 is, a mainstream diktal."

Rendszeresen olvasom a Bioware fórumát, és tapasztalatból mondom, hogy van 2-3 emberke, akik hobbiból körbe körbe hajtogatják ugyan azt a dumát. A negatív kritikának különben is mindig nagyobb a hangja (akinek tetszik, az játszik vele). Aztán milyen meglepő, amikor a szavazásokon (ti. hogy kinek tetszik, kinek nem) mindig azok voltak eddig döntő többségben, akiknek tetszett. Ja biztos a mainstream majmok. Nem tudom, hol olvastál ennyi negatív oldschool véleményt. Egyszóval fogadd el hogy kisebbségben vagy a véleményeddel, még ha ez vajmi keveset is számít és téged nem izgat (mondjuk engem se érdekel, de azért jó volt leírni). Különben szerintem én is ebbe a "felsőbbrendű" oldschool játékos kategóriába sorolódok. Mondjuk biztos vannak nálam is öregebbek, nekem a BG volt asszem az első játékok közt, amit játszottam (ez úgy az ezredforduló előtt lehetett, 99 környékén).

Amúgy érdekes ez az oldschool nyomulás mostanában: Én vagyok a zódszkúl, szal mindenki más befoghatja. Jaj de jó volt régen, most meg minden milyen szar. Neked ez szar tetszik? Biztos a codon nőttél fel te majom...bla...bla...bla...

Egyébként meg mainstream: Cod az nálam az 2-ő környékén megállt, azt is csak itt ott multiban haverokkal, évekkel ezelőtt. Jobb szeretem a szingliket, stratégia, szerepjáték, meg ilyenek. Amiből igazad van, mostanában kevés jó készült. De véleményem szerint a ME meg a DA ebbe a kevésbe tartozik. Szerinted meg még ezek se. Jó'van. Szerintem kicsit nagyok az elvárásaid a jelenlegi állapotokat elnézve.

Na mindegy. Lady Gagát meg akasztanám. Mármint kötéllel.