Justil#60
"Már megint hülyeségeket beszélsz. Kár felhoznod a "szubjektív" véleményt. Még szép, hogy az. Én is csak a véleményem írom le, mint mindenki más."
akkor miert nem birod elfogadni, hogy az enyem meroben kulonbozik a tiedtol?
"Eredetileg Planescape, BG meg ilyenekről beszéltél, ezért mondtam a 10 évet. De ha már KotOR"
teljesen mind1, barmelyik jo peldanak
"A KotOR 2-ről szerintem inkább ne beszéljünk (azt különben sem a BW fejlesztette)."
nekem ugyanugy tetszett az is. latod, ebben is kulonbozik az izlesunk.
"A másik kedvencem viszont a ME, és én nem látok semmilyen nagy minőségbeli különbséget a kettő közt (figyelembe nem véve a grafikát)"
latni en sem latok :) erezni viszont erzek.
"Nem értem, hogy miről beszélsz, amikor azt írod, hogy a Mass Effectből hiányzik valami? Mi az a valami?"
te meg sose voltal ugy, hogy erezted, hogy vmi nem 100as, de nem tudtal ra konkret okot mondani?
"Azt próbálom megmagyarázni, hogy a játék első pár órájában nem fognak mindent a képedbe nyomni. Az, hogy Te 4-5 órát is játszottad (fúúúhaaa), mondom, nem jelent semmit."
magyarazod a nagy semmit. mar leirtam: az osszes nagy kedvencem 1 max 2 ora alatt ugy beszippantott, hogy csak lestem. nem tul sok ilyen jatek van, par tucat mondjuk. ami egy delutan alatt nem tud annyira erdekesse valni, az szamomra erdektelen is marad. ne viccelj mar, BG-ben is lof@sz a 4-5 ora gameplay, kb alig tortenik azalatt vmi, hiszen soksok ora a teljes jatekido, megis lekotott.
"Egy korábbi hsz.-edben elismered, hogy jól kidolgozott, meg ilyenek, csak neked hiányzik belőle az a "valami", aztán most meg azt írod, hogy selejt, félresikerült, elszalasztott lehetőség. Egyszóval szar. Össze vissza beszélsz."
nem beszelek ossze vissza, csak keptelen vagy megerteni. szerintem a ME egy profi programozo, jatekfejleszto csapat munkaja, jo anyagi kerettel. ez erzodik a vegtermeken, mint jatekprogramon. technikai szempontbol egy remekul elvegzett munka gyumolcse. csak ettol meg nem biztos, hogy tetszik...
"Aztán ide kevered a DA:O-t, ami szintén remekül sikerült, és azt is lehordod."
le bizony, mert az sem jott be. nehogymar ne legyen jogom lehordani f@szom.
"Közben pedig egyiket se játszottad ki végig, csak az elejébe néztél bele."
tehat egy jatekrol csak akkor lehet igazan kepet alkotni, ha vegigjatszod? te mindent vegigjatszol, amit elkezdesz, hogy utana megfelelo kepet alkothass rola?
"Na most annak tekintetében, hogy gyakorlatilag mindkét játék rendkívül jó értékelést kapott mind a kritikusoktól, mind a rajongóktól, bocs, de egyszerűen a Te pár órás tapasztalataidra épülő "véleményed" max. egy túlreagált "rant"-nak tudnám illetni."
illesd amivel akarod. hot lefosom a kritikusokat, meg az atfogo gamer velemenyt is. ennyi erovel lady gaga jo zenet nyom, mert az emberek nagy resze szereti, dicseri?
A kovetkezo bekezdesben ismetled magad, tehat az itt felmerulo dolgokra mar valaszoltam.
"Egy biztos, nem hiába érte el a ME és a DA:O a sikereit és a támogatottságát (és mindezt az ún. "oldschool" játékosoknál), ezen jobb, ha elgondolkozol."
ezen nincs mit gondolkodni. ilyen oldschool jatekosokkal meg ne dobalozz kerlek, olvastam en mar eleg az enyemhez hasonlo velemenyt a neten, sokan sirjak vissza a regebbi jatekokat, de kulonben mind1 is, a mainstream diktal.
"És jobb, ha nem írod le többet, hogy 4-5 órát is játszhattál vele, mert kiröhögnek."
csak nyugodtan, nem zavar. kurvara maskepp fogjuk fel a dolgot...