• Justil
    És még én beszélek hülyeségeket? Asszem el vagy egy pöppet tévedve.

Hogy van akkor az, hogy a KotOR 1-2 (ami mellesleg nem 10 éves cucc) nem hogy 2-3, de fél óra után is úgy odaszögezett, hogy kénytelen voltam napi szinten 1-2 órát játszani vele minimum, amig a végére nem értem? Ott is volt, ha jól emlékszem 35-40 óra játékidő, talán több is. Akkor miért is lenne hülyeség 2-3 óra játékidő után - megállapítva, hogy a játékból hiányzik valami (talán több dolog is), ami miatt nem igazán köt le - uninstallálni, és elkönyvelni, hogy nem épp egy jól sikerült alkotásról van szó (remélem azért érted, hogy itt én csak a szubjektiv véleményemet írhatom le, akárcsak te)?

Azt írod, a ME kiemelkedően jó játék. Oké, szíved joga ezt gondolni. Szerintem meg egy átlagon aluli cucc, elbaltázott lehetőség, főleg ha azt nézzük, hogy kik készítették. És ez az a pont, ahol bejön a régi Bioware gamekkel való összehasonlítgatás. Úgy látszik nem érted: nem az a bajom, hogy nem olyan mint az elődjei. Persze, egyrészt sci-fi setting, másrészt eltelt 10 év, legyen 3D-s, szép, oké. Csakhogy anno nekem a Bioware garancia volt a 10/10-es játékra, a Mass Effect-el és a Dragon Age-el pedig elkezdődött egy olyan irány, ahol egy közepes 5-6-nál többre nem értékelnék ugyanazon a bizonyos skálán. Akkor most miért is ne lenne alapja az összehasonlításnak?

Csak 1 példa: Starcraft, szuper játék, 10 éves. Starcraft 2: ugyanaz a cég, 10 évvel később kihozta a folytatást (de gyakorlatilag lehetne szó Warcraft 4-ről, ha lenne, vagy Diablo 3-ról, ha már lenne)...és még mindig szuper. Most ne menjünk bele a SC2 elemezgetésébe, tudom, h sokan lehúzzák, de én itt most megint a saját véleményemről beszélek. A Blizzard érdekes módon hozza azt, amit elvárok tőlük. Nem így a Bioware.

Tudod nagyon, nagyon szeretnék nem leragadni a régi játékoknál, hanem az újakkal elszórakozni, legalább olyan jól mint azelőtt. Csak nem megy, mert szerintem egész egyszerűen nem hozzák azt a minőségi szintet...hiába szebb, hiába profibb, hiába modernebb, akkor sem.