• Pares
    Most minek keversz ide ilyen hülyeségeket, hogy ez shooter meg mit tudom én? Lőfegyvereket használnak, fegyvered elsütésével likvidálod az ellenfeled (többnyire). És?

A Mass Effect kiemelkedően jó játék. Ezt a számtalan pozitív kritika is bizonyítja. Megmondom én neked mi bajod. Nem maradi vagy (vagyis nem teljesen), csak benned is előjött az a szindróma, amit már néhány más embernél is megfigyeltem, igazából nem is tudom, hogy fogalmazzam meg: jöttök ezekkel a régi klasszikusokkal, összehasonlítgatásokba kezdtek, aztán itt ott előjön a rpg vs. shooter vita, meg ilyenek. Ez mind értelmetlen süket duma. Nekem is volt szerencsém kipróbálni az crpg klasszikusait, nekem is kedvenceim. Ez viszont nem jelenti azt, hogy leragadok náluk, és minden játéknál azt vetem fel hibának, hogy nem olyanok, mint a régiek. Ez egyszerűen hülyeség, és idegesítő. Eleve különböző stílusúak a játékok, ráadásul majdnem (vagy több) mint tíz év különbség van köztük.

Szóval egyszerűen nem értem, mire ez a fennakadás meg elégedetlenség. Ha annyira menthetetlenül oda vagy azért a bizonyos játékért, hát akkor játszd azt. De nehogy már a Mass Effect-nek az legyen a hibája, hogy nem olyan, mint amilyen egy tíz évvel ezelőtti játék.