• Pares
    Jól értem? 2-3 óra volt neked a ME? Hááát bazzeg... Mondjuk én nem számoltam, de nekem lehetett benne vagy 40 órám is, mire a végére értem. És remek volt a hangulata. Mondjuk ez lehet minden embernek más. Engem pont az atmoszféra, a hangulat fogott meg, de az igazsághoz hozzátartozik azért az is, hogy én nagyon szeretem a sci-fi-t. A 2-esre sokan azt mondják, hogy történetileg alul maradt. Szerintem egyáltalán nem. De egyébként is. Ez egy trilógiának volt tervezve, szóval a kettes is csak a befejező résszel teljesedik majd ki.

Egyébként az igazat megvallva a ME-nek én is kétszer futottam neki. Elsőre valahogy nem jött be, vagy nem volt rá időm, már nem emlékszem. Nem tudom. Aztán valamikor 2008 telén unalomból rávettem magam, és nagyon megfogott. Nálam abszolút első helyen van ezen a listán.

Emellett az eddig megjelent összes BioWare játék nagyon tetszett, a kezdetektől fogva, de nem értem a sok összehasonlítgató emberkét. Nekem a ME teljesen más jellegű kikapcsolódást, élményt nyújtott, mint azok.