• Madve
    #81
    "Ezt hogyan valositanad meg egy mai, hagyomanyos telefonnal?"

    Most, hogy másodszor is átolvastam:
    Amennyiben a telefon egyszerre csak egy hálózatra csatlakozik (a te hsz-edben ilyen példákat említesz) a jelenlegi simkártya több azonosítóval ellátása után, és a telefon szoftverének átdolgozása után, hogy az új sim azonosítókat felismerje és kezelje az általad leírt módon (amit akár egy szoftverfrissítéssel is telepíthetnél az átdolgozott sim beszerzése után) elméletben semmi akadálya a jelenlegi telefonokon a jelenlegi technológiával. Esetleg némi lassulást tapasztalnál cserébe, tehát lehet, hogy lenne egy bizonyos minimális hardverkövetelménye a dolognak.

    Amennyiben egyszerre több hálózatra kellene kapcsolódni a telefonnak, abban nem vagyok biztos, hogy megoldható, mint már mondtam, lehet, hogy másabb antenna, esetleg más egyéb is kell hozzá.

    "Az osszeeskuves-elmeletet meg kertem, hogy hagyjuk ki belole, mivel ismetcsak, szerintem, a kutya nem akar teged vagy engem megfigyelni, kovetni, lehallgatni, stb..."

    Itt nem is rólad, vagy rólam van szó feltétlenül, engem személy szerint az sem izgatna, ha biztosan tudnám, hogy megfigyelnek, legyen inkább az ő bajuk, hogy pont velem teszik. Én arról beszéltem, hogy nagyban megkönnyíti annak lehetőségét. Nincs ebben semmi összeesküvés elmélet, manapság már lassan természetes, hogy olyan technológiákat fejlesztenek, és terjesztenek, amik kifejezetten a megfigyelést segítik, az már teljesen mindegy, hogy ezt álcázzák, vagy sem. Én csak próbáltam rávilágítani, mint lehetséges hátrányra, hogy ez egy kiváló lehetőség a telefontulajdonosok elég nagy százalékának pontos beazonosítására. Jelenleg talán az egyik legpontosabb, és legegyszerűbb mód amit el tudok képzelni.