• Madve
    ÁÁÁÁÁhhh most már értem, hogy hogy került hatalomra a fidesz, és már azt is látom, hogy Orbánnak még koronázási ceremóniája is lesz. Hivatkoztam valamire, az mégpedig a második cikk a baloldalon, ezen a cikken kívül az egyetlen sim kártyáról cikk, amit mostmár csakazért sem linkelek be, sőt betű szerint sem fogom leírni a címét, ha már eddig sem sikerült megtalálni... A feladat egyszerű lett volna, az orrod előtt volt a megoldás, mégsem sikerült megoldani.

"azt mondod, hogy miért nem dobom ki"
    En ezt az eladott SIM kartyara ertettem, hogy azt egyszerubb lett volna kidobni. Mashol nem mondtam ilyet, vagy ha igen, akkor hol?

No comment. Ezt sem értetted.

"Tenyleg nem ertem a problemadat ezzel a megoldassal, de tudod mit, hagyjuk is?! Mindazonaltal ezeknel az embedded SIM-es rendszereknel nem csak az egyeni elofizetokre gondolnak, hanem nagyobb cegekre is. Peldaul abban az esetben ha egy parkolasi ceg automatai GPRS halozaton kapcsolodnak a kozponthoz, akkor azoknal ilyen modon par perc lenne atallitani az osszes berendezest egy mas szolgaltato halozatara. Ezenkivul is rengeteg M2M alkalmazasnal is hasznos lehet."

Ez a jelenlegi sim kártyákkal is lehetséges lenne, az csak a szolgáltatók rugalmatlanságát mutatja, ha mindenáron simeket akarnak cserélgetni. Az összes dolog lehetséges a síma simmel, amit a beépített mellett lehet felhozni, csak a sima sim az cserélhető is. Akkor most miért is jobb az integrált társa? Ki lehet hagyni a simkártya cserélhetőségét hivatott réseket, kereteket a készülékekből?

Erre annyit mondok, hogy volt oka, hogy cirka 15 éve átváltott mindenki integráltról cserélhetőre. Akkor most miért is jó megint integráltra váltani?