• Axlkenobi
    Az én véleményem az, hogy a DC hősei ezerszer jobbak, mint a Marvel karakterei. A Marveltől pár X-Men karakter és még a Punisher az, ami megfogott, a többi nekem nagyon semmilyen.

A filmadaptációkkal hasonló a helyzet. Sajnálom is, hogy a még csak most kezdődik meg a többi figura mozivászonra vitele, eddig kizárólag Batman és Superman kapott filmet. Nagyon várom a Zöld Lámpás filmet, de szívesen elnézném, ha kapna saját mozit mondjuk Aquaman, Adam Strange, Wonder Woman, vagy Green Arrow.

A Marvel adaptációk közül nekem az X-Men trilógia jött be, valamint az Ang Lee-féle Hulk és a maguk b-kategóriás módján a Punisher-mozik. Igazi kis old school akciófilmek. A Pókember trilógia, a két Vasember, vagy A Hihetetlen Hulk viszont szerintem nagyon kilúgozott cuccok, főleg a három Spider-Man.

Jövőre tőlük jön a Thor és Amerika kapitány, mindkettőt meg is fogom nézni, de az igazság az, hogy csak a rendezők személye miatt bízom ezekben a filmekben.

Ellenben a DC-től jön a Zöld Lámpás, aztán 2012-ben a The Dark Knight Rises és az új Superman film is. Ezeket viszont tűkön ülve várom.