roguelike
  • dronkZero
    Egér?! Minek? :D

Nekem fogyni nem nagyon szoktak. A legfejlettebb szintre jutott erődöm úgy nézett ki, hogy volt a felszínen egy egészen nagy(~50x50, vagy nagyobb), erődítmény három emelet magas falakkal, bástyákkal, várárokkal, csapóhíddal, falakon elit íjászokkal, na oda nem jött be soha senki. :P
    Viszont el volt baszva olyanokkal, hogy a kajálda/gyülekezőterem messze volt a kajaraktártól és a hálótermektől, a workshopok meg pont hogy túl közel voltak a hálótermekhez, viszont a raktártól messze. Meg az még bőven előző verzió volt, még a reformált harcrendszer, a föld alatti világ, meg a meleg nyári esőben elolvadó törpék előtt.

Egy másik nagy projektem egy több emelet magasra törő szökőkút lenne, de ahhoz meg nagyon speciális terület kell, hogy ne nézzen ki hülyén. Meredek, vagy inkább függőleges sziklafal kellene hozzá, aminek a tövébe építeném a felszíni erődöt, és az udvar közepén jöhetne fel.
    Egyszer már egész sokáig eljutottam vele, pumpáltam a vizet vagy 10 emelet magasba, de azzal az erőddel meg valami egyéb probléma volt, nem emlékszem már mi...