roguelike
-
Na egesz jol allunk, van 10 kardos, meg 10 kalapacsos torpem, nem sikerult nekik beallitani hogy a kardosok csak kardot hasznaljanak, de nagyjabol olyan 50-50% az eloszlasuk. Csinaltam meg 10 ijaszt, iron crossbowval, meg csinaltam hozza boltot is, nekik beallitottam hogy csak ezt hasznaljak, de a boltokat nem vettek fel hozzajuk mivel nincs (tegezem)? ahhoz meg bor kene, az meg egyaltalan nincs. Szoval most utogetik a wpn, meg armor standot gondolom a crossbowval :D Nagyjabol 80-100 torpem van mar, sok legendary, neha van 1-2 mood, de eddig szerencsem volt es meg tudta csinalni amit akart.
Most akarom elkezdeni az allat tartast, eddig meg sosem csinaltam, van bárány, csirke, kecske, majom, tehen, nyul, lo, lama, vizi bivaly, nagyon sok szar, olvastam hogy vannak olyan allatok amiknek legelniuk kell, a talajt tudom valahogy modositani? Gondolom a "red sand cavern flooron" nem fognak tudni legelni az allatok, be akarom fuvesiteni, viszont ez a terulet nem fedett szoval eshet oda eso vagy ilyesmi, lehet egyszer ki fog ott noni a fu?
Na meg egy kerdes, jott az a neves szorny, meg is oltem valahogy viszont a teteme ott maradt a bejarat kornyeken, es sehogy sem viszik el sehova, csinaltam graveyardot, koporsot, dumpoltam is, refuse stockpile is van, viszont a hullaja meg mindig ott van, 1+ev utan is es nem lett belole csontvaz, neha zavaro mert jarkalnak arrafele a torpok azt allandoan osszeszarjak magukat tole :D