kovadam87#19
Én sajnos kihagytam a legelső operation flashpoint-ot, akkoriban talán még nem is volt olyan gépem amin elment volna, így utólag meg nem próbáltam ki mivel nem érnének ugyan azok az élmények játék közben, mint ha akkoriban játszottam volna vele.. Én és a tesóm viszont nagy ARMA rajongók vagyunk, az első része óta játszunk vele és imádjuk minden egyes percét... Persze az utóbbi patch-al elég nagy pofont adtak a saját játékuknak a fejlesztők (Arma 2 - OA 1.55) de reméljük majd kijavítják.
Játszottam az OF Dragon-al is, de annyira nem tetszett... annyira mesterkélt volt számomra... szerintem ezt az új részét nem fogom kipróbálni ne hogy csalódnom keljen benne. Talán pont a fapadosságával és buta bugosságával fogott meg engem az Arma 1-2 és kiegészítője is :) nemtudom... egy szó mint száz, szerintem hogy ha szimuláció kell akkor Armed Assault..
de persze ez csak az én véleményem :) én mindig is ahhoz tartom magam hogy kinek mi jön be ;) meghát a játék, az csak játék marad akármilyen élethűre is próbálják csinálni.
Ahogy az armed-assault.hu-n is olvasható: "Play hard and fair, and never play war for real!"