DontKillMe#15
1.)Annó a 286-os időszakban sokat játszottam a Super Marioval. Annyira megutáltam ezáltal a vízvezeték szerelőket, hogy azóta is dühroham jön rám, ha eggyel találkozom. Eddig már kétszer ítéltek el súlyos testi sértésért, mindkét esetben 1 év börtönt kaptam két évre felfüggesztve, valamint soha a büdös életben nem játszhatok a Super Marioval. Pedig qrv a élet, hogy nem a Mario volt a köcsög, hanem az a sok majom vízvezeték szerelő. A doktorbácsi azt monda, hogy szerinte talán inkább mégis az volt az oka, hogy a nővéremet egyszerre többen bírkózták le a szemem előtt, amikor egyszer hazaküldtek az iskolából, mert elfelejtettem megmondani otthon, hogy nem lesz tanítás, és nem jött értem senki, és besokalltam, amikor az egyik barátja bevonta a bírkóba a rotit, amit magukkal hoztak.
2.)Anyu azt mondta, hogy nem vehetem meg a kedvenc játékom újabb részét, mert rá van írva, hogy 18+. De nem tudja a bds ribanc, hogy úgy is megzsarolom, és majd ő lesz az, aki elvonszolja a seggét a teszkóba. De ha mégsem tenné, akkor megrendelem a netről és másnap reggel már tolhatom is, mer' a lóvé a websoppnak is csak lóvé, és a kutya nem nézi meg, hogy ki vette át a csomit. De ha mégis megnézné, akkor a szhomszéd jóskabának adok egy ezrest piára, oszt hali. Majd ó átveszi. Nem beszélve arról, hogy ott van a tőccsed.be torrent oldal, ahonnan akármikó lerándom kecsegek.
A kontersztrájk meg szerintem dög unalmas, amikó már a tizenötezredik fraget nyomják. A bratyóm otthagyott az asztalpn egy cédét, hogy ha van időm, toljam ki a gammát. Valami vadászós játék lesz, asszem manhunt, vagy mi. Nem baj, elvadászgatok addig, amíg a nagyi haza nem ér. Addig is ide rakom magam mellé a bézbollütőt, hogy ne féljek. Csak a mami meg ne ijesszen, mint a múltkor...