• B0nFire
    #36
    Nem erről van szó. Hanem arról, hogy egy újságíró az újságcikkében ne "igénytelenezze" le azokat az embereket, akik beérik az egyszerűbb megoldásokkal. Oké, az ő részéről is hibás a "mindenki, aki célszerszámot használ, egy hülye sznob...", mert a másik irányba ugyanolyan sértő.

    A telefonba integrált fényképezőnek van egy kurva nagy előnye a kompakt gépekkel szemben. Mindig kéznél vannak. A fényképezőt meg vagy elvisszük magunkkal valahová, vagy nem visszük el, de a telefon általában mindig ott van a zsebben. Nem feltétlenül művészi alkotásra, de az érdekes, éppen történő és megismételhetetlen momentumok megörökítésére tökéletes. Lehet internetes lapokra online fotót küldeni, hogy a piripócsi vasúti átjáróban szabad jelzést mutat a sorompó, miközben szerelvény halad át, meg lekaphatod a rendőr derekán a "nem létező" viperát bizonyítéknak. Vagy éppen felveheted videóra, hogy két részeg hogy fetreng az árokparton és feltöltheted a YouTube-ra, mint egyszer nézős és feledhető videót.

    Erre éppen jó. Aki használja, és ilyenekre használja, legyen az ő dolga. De ettől még nem igénytelen. Jó, hogy nem mondjuk azt, hogy az a nő, aki nem ocelotbundában parádézik a plázában, csak kínai műszőrben, az igénytelen. Nem az, mert ez is bunda, meg az is. A funkcióját mindkettő betölti: melegít! Sőt, a második választás még az állatokat is kíméli.