Ott van, hogy SV (saját vélemény)...
Amíg az iphone-t használtam, illetve használom most is mind a kettőt, addig én is ezt mondtam, hogy ennél szebb nem lehet egy kijelző, de az amoled megeszi reggelire.
Ezt írtam pár hete az egyik topikban:
[i]Feltettem a motonav-ot, kifogástalanul működik, azonnal talált holda(kat) és nem veszíti el. Már többet nyüstölöm, mint az iphone4-et, bár mind a kettőnek megvannak az előnyei meg a hátrányai, de a Samu talán egy picit be is előzte. Hiába a 960X480-as felbontás, ha a samu kijelzője élesebbnek és szebbnek tűnik, ha egymás mellett vannak. Az oldalakat hamarabb tölti be, ami nem semmi, mert a safari is gyors, de van ahol, a GS már rég letöltött mindent, a phone meg állt egy helyben. A phone egy árnyalatnyival gyorsabban dolgozik, ha valamit meg kell nyitni, szinte lagmentes.
A képe az iphone-nak jóval szebb, mondjuk nem csoda, mert igényes optika van benne. A HD videó mind a kettőnél hasonló minőségű, este az iphone nyer, mert van benne elég erős fényforrás.
32GB kártyát tökéletesen és gyorsan kezeli a samu, a gyári füles egy hulladék, senheiserrel losslessben már élvezet hallgatni. A rádió legtöbbször monóban szól, de lehet csak én vagyok szar helyen.
A telefonálás közbeni hangminőség sokkal jobb, mint az apple készülékén, a hátlap nem ehhez a telefonhoz való, szerintem ezzel mindenki egyetért, olcsó szarokra is szál csiszolt valamit raknak. A samu extra könnyű az iphone-hoz képest, ez dicséretes, a fogása is jobb, bár néha többször fogom meg fordítva.
A fentiek alapján az iphone drága, vagy a samu olcsó, bár én 135-ért vettem az iphone-t ismerős által, a samut meg 110-ért, mind a kettő kártyafüggetlen, de az iphone, tudomásom szerint 200 felett van, hát annyit kurvára nem ér meg. Mind a kettőre rengeteg app létezik, és gondolom a frissítés még jobbat tesz majd a samunak, ezért az egyik legjobb telefon a piacon.
Remélem nem gond, hogy csináltam egy saját gyors tesztet a két mobilról.